СРАМНО (видео): Руските орди ограбуваат продавници, крадат храна од народот

Европа

Руската армија го допре дното. Покажаа колку не се способни за војување, сега покажуваат и каква багра е собрана во таа армија.

Руските орди ограбуваат цивилни продавници и им ја крадат храната на цивилите.

Погледнете видео:

Има ли поголем срам за една војска во 21ви век? Нема! Путинките се дно од орда, заостанати во 17ти век!