(Видео) ХЕРОЈ НА УКРАИНА, сам со МиГ-29 симна 6 руски Су – 35 авиони

Европа

Над небото на Киев се роди новиот Херој на Украина, пилотот на украинските воздушни сили кој со својот Миг – 29 ги направи салата најновите супер сонични путинови авиони.

Од руска страна во воздушната битка над Киев беа користени најновите авиони Су – 35, кои украинскиот херој ги симнуваше како крушки. Тој во една битка симна дури 6 такви авиони.

Херојот на Украина, чиј идентитет се сокрива од разбирливи причини, на социјалните мрежи сподели негова фотографија, откако се приземји на еден од слободните аеродроми во околината на Киев.

Погледнете ги видеата со воздушните битки, како сцени од филмови:

Второ видео: