ТРАГЕДИЈА: Како можеше ова на Цеца, дали ќе се одрази во Македонија

Забава

Светлана Цеца Ражнатовиќ веќе шест месеци е дел од жирито на „Ѕвездите на Гранд“, но таа не комуницира со Мили од жирито зад камерите. Тоа е голема трагедија, ќе се одрази и врз гледачите во Македонија.

-Максимално се борам за моите кандидати. Не сакам кога нема да добијат глас, а посебно кога јасно не им се покаже и докаже каде погрешиле. Лесно е да се зборува дека ова или она не било добро, но покажи ни на нас кои наводно не знаеме, да те слушнеме тебе кој правилно работиш. Со Мили не комуницам кога ќе се исклучат камерите.

Инаку, оваа сезона Ражнатовиќ дојде во жирито на „Ѕвездите на Гранд“ на местото на Јелена Карлеуша. Тоа е исто така голема трагедија со оглед да недостасуваат градите на Карлеуша на половина Македонија. Дали ќе се прогласи ден на жалост во земјава?