ПОЕНТА НА ДЕНОТ: Со Тома преку Тасе веќе

ПОЕНТА НА ДЕНОТ

ПОЕНТА НА ДЕНОТ

Народ што се пука со турски серии, нема потреба да се грижи за својата иднина.

За таков народ, потпросечното остварување на Тома, е повеќе од Елвис Присли и Мерлин Монро заедно!

Цела среќа што не сминија филм за Мирослав Илиќ, кој ќе плачеше 40 дена и 40 ноќи!

Со Тома другари и другарице, преку Тасе сте ни!

пишува, ПОЕНТИРАЧОТ!