ПOEHTА НA ДEHOТ зa полecно дa свapите cе окoлу ceбе

ПОЕНТА НА ДЕНОТ

ПОЕНТА НА ДЕНОТ

Зоран Заев се повлекол од функциите зашто не можел „да свари“ како можело интелектуална заедница која живее во Карпош да гласа за „криминалец“ како Стевчо Јакимовски.

А дали Заев помислил на тоа дали граѓаните можеле „да сварат“ кој идиот тој им го натури како кандидат за градоначалник?

А дали заборавил дека и него „го сварија“, па амнестиран за криминал го избраа за градоначалник на Струмица и за Премиер на Македонија?

Изгледа Заев има проблем или со дигестивниот систем за варење или пак слаб нервен систем. Едно од двете или и двете дијагнози!

пишува, ПОЕНТИРАЧОТ!