Поради видео со порно содржина СОВЕТНИК се повлече од градското собрание!

Балкан

Иван Бегиќ, пратеник на ПДП во градското собрание на Бања Лука, ја напушти оваа партија и го врати пратеничкиот мандат, затоа што неговото порно видео стигна во јавноста.

Тој на социјалните мрежи напиша дека по повеќемесечни уцени, психичко малтретирање и закани, истакна дека неговото приватно видео е објавено во јавноста и ги испраќа нивните противници до граѓаните и се шири на социјалните мрежи преку партиски бази.