Париз во Шумадија!

Балкан, Забава

Печалбарите низ светот носат разна мода по Балкан. Низ Македонија може да сретнеме многу работи. Особено во западна Македонија. Но вакво нешто нема ни во Београд!

Ова ти је сине во село Ресава,Србија… Драгиша после 40 год поминати во Париз, се врати и си напрај Ајфелова во дворот …
”село моје лепше од Париза“… се кометарите по социјалните мрежи.