Скандал на еврoпско првенство

Забава

МАКЕДОНИЈА е дел од екипите кои ќе настапат на европско првенство.

Нашите се во група со Холандија, Австрија и Украина на Европското првенство во фудбал.
А Бугарија? Во која група е?

За еден пријател од министерскиот совет на Бугарија, прашувам.
Или можеби во азиското континентално првенство се натпреваруваат?