OTKРИЕНА причината зошто утре ќе победи Радев

Забава

Во Бугарија утре се одржува конечниот круг од Претседателските избори, на кои ќе се напреваруваат актуелниот претседател и поранешен генерал Румен Радев и ректорот на Софискиот Универзитет Атанас Герџиков.

Сите бугарски аналитичари, но и тие од цела Европа и особено од Македонија, анализираат кој ќе биде конечниот победник. Но сепак на крај тајните служби откриваат зошто токму Румен Радев ќе биде победник на овие избори.

Бидејќи овие две бугарски шушумиги се против него, а на Бугарите им се гади кога ќе ги видат, сите ќе гласаат токму за Радев. Станува збор за овие двајца:

Поради истата причина, Румен и во Македонија да беше кандидат, ќе победеше.