СКАНДАЛ: Шеќеринска против интересите на НАТО, воен договор со Србија

Македонија се приклучува кон ЕУ борбената група HELBROC, која е под директна контрола на Советот на Европската унија и е дел од заедничката безбедносна и одбранбена политика на Унијата, и […]