ТРАГЕДИЈА на ВЕЛИГДЕН: Откриена нова масовна гробница со 20.000 цивили

Светот го потресе нова вест, токму за време на православен Велигден. Веста доаѓа од јужна Украина, каде стигнаа меѓународни хуманитарни конвои и дознаа за големата трагедија. Откриена е нова масовна […]