PУCИJA ја уценува Македонија за снабдување со гас

По најавите за вртоглаво поскапување за цената на парното вистинска паника владее кај граѓаните кои ги загреваат домаќинствата преку централниот градски систем за греење. Најавите за поскапување се дирекна последица […]