ВЕСТИ ЗА РАНОБУДНИ: „Гучи“ продава сандали кои порано ги носеше секој Југословен

На официјалната страница на луксузниот моден бренд „Гучи“ се продаваат пластични сандалки кои потсетуваат на оние кои минатиот век ги продаваше „Југопластика“. Летниот одмор во поранешна Југославија не можеше да […]