СДСМ го прогонува КОСТА ПЕТРОВ за изјава, тој ги демантира

До Државната комисија за спречување на корупцијата доставена е пријава од познат подносител против лицето Коста Петров, поранешен директор на Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР), велат во изјава […]