ЗАСТРАШУВАЧКО: ДЕТЕ ВЛЕЧЕНО СО ЈАМКА НА ВРАТ ВО ШКОЛСКИ ДВОР

Мајката на осумгодишното момче рече дека нејзиниот син, првак, околу 18 часот отишол да си игра во училишниот двор. Кога пристигнал, таму веќе имало две момчиња, едното на иста возраст, […]