КРИВИЧНА одговорност за Филипче по тврдењата на Пановски

После неколкуте меки шамари за министерот Филипче и неговата неспособност од страна на професорите на Медицински факултет во Скопје, проф. Пановски денес со завршен удар. Тој објави дијаграм на развој […]