Камчев и Мијалков се помирија

Двајцата поранешни први соработници Сашо Мијалков и Орце Камчев и понатаму ќе останат во истражниот затвор “Скопје” (Шутка), најмалку уште нови 30 дена. -Кривичниот совет на Одделението за организиран криминал […]