ПУТИН психо полуде, пола Русија биле шпиуни

Путин полуде, сите интелектуалци во Русија кои не се негови измеќари, денеска ги стави на листата на странски агенти. Ги додаде новинарката Таисја Бекбуталова, две членки на панк групата Пуси […]