Професорот Шкариќ со лекции за школарац Апасиев

Професорот Светозар Шкараќ, кај кого упорно Апасиев тврди дека имал десетка, му даде бесплатни лекции на школарц кој ништо не научил на факс. Очигледно Апасиев лажно се претставува за „професор“, […]