CAД cо три бopбени гpyпи ocтанува вo Cpeдоземно мope, Pycија плaче

Секретарот за одбрана Лојд Остин и нареди на офанзивната група на носач на авиони на американската морнарица да остане во регионот на Средоземното Море наместо да продолжи кон Блискиот Исток, […]