Црвен крст со огромна донација по повод Светскиот ден на Црвениот крст

По повод Светскиот ден на Црвениот крст и Црвената полумесечина како и Денот на осамостoјувањето на Црвен крст на Р. Северна Македонија кои се одбележаа минатиот месец. Црвен крст донираше […]