СКАНДАЛ: Бугарски болшевички поп учесник во насилството на СФЦ во Црна Гора

Еден од најголемите современи бугарски научници и предавач на Софискиот Универзитет Климент Охридски, професорот Огнен Минчев упати жестока реакција поради присуство на бугарски митрополит на насилничките настани организирани од Српската […]