Халкидики дружба на Заев и Ципрас

Халкидики станува се поатрактивен за македонските политичари. До степен да последните години се изнаслушавме приказни за разни халкидики дружби. Дружбата на Заев и Ципрас беше јавно соопштена. Поранешниот премиер Алексис […]