РАСПАДНАТ автопатот “Гоце Делчев“, дали ќе има одговорност

Автопатот „Гоце Делчев“ на линија Скопје – Штип се распаѓа во буквална смисла на зборот. Иако е нов автопат од само неколку години, тој никогаш не успеа да профункционира во […]