Богојески: СРУШЕНИ се УСТАВНИТЕ ТЕМЕЛИ на Македонија

Според лидерот на Македонски Концепт Петар Богојески, со вчерашната одлука на Собранието се срушени уставните темели на Македонија и ова е веќе крај за соживотот со Албанците и останатите етнички […]