(Видео) ВОНРЕДНО ОБРАЌАЊЕ по повод косовскиот упад во Македонија

По повод косовскиот упад во Македонија со логистика на домашни албански етнички шовинисти како т.н. министер за здравство, со свое вонредно видео обраќање се појави лидерот на партијата Македонски Концепт, […]