ПУТИН ќе доаѓа во Белград под силно обезбедување преку Бугарија

Според договореното со Вучиќ, рускиот претседател Владимир Путин планира посета на Србија, најверојатно ќе се реализира долгонајавуваната посета на Белград. Поради тензиите со западните земји, тој на белградскиот аеродромот ,,Никола […]