СКАНДАЛ: Владата на Заев наредила фалсификати

Голем скандал ја тресе администрацијата во земјава. Според информациите до кои дојде МКДенес, Владата на Зоран Заев наложила фалсификување на историските факти за Македонија од страна на државните службеници. Имено, […]