СКАНДАЛ: ЗАЕВ работи за Левица

Проектот на македонската олигархија наречен Левица, упорно се факторизира од сите слуги на таа олигархија. Премиерот Заев не пропушта прилика преку изјава или соопштение или конкретни активности да ја факторизира […]