ЈОТОВА и другарката ГЕНЧОВСКА го кажаа условот за МК да влезе во ЕУ

Потпретседателката на Бугарија, Илијана Јотова, при посетата на Битола денеска кажа дека Македонија треба час поскоро да биде дел од Европската Унија, но дека тоа ќе се случи само ако […]