УЖАС: Откриена тајната на Бучкоски, постои снимка

Во Бугарија се случи земјотрес од 5% по македонското прашање, со победата на прозападните политичари, наместо „мутрите“ на Бојко и Краси вовода, најголемите пријатели на специјалниот ни преговарач Владо Бучковски. […]