НАЈНОВИ ВЕСТИ: Трпението кон Бугарија е при крај!

Посветеноста на дијалогот со Бугарија ќе трае до јуни. Потоа кажуваме доста е. Ниту ќе имаме енергија, ниту ќе можеме повеќе да ги разочаруваме граѓаните, предупредува министерот Османи. Направивме се […]