НАРОДНА ТРИБИНА: Повик за обединување на опозицијата од партијата МК

Во четвртокот 27.04.2023 година во Битола, бројни граѓани од градот и регионот учествуваа на народната трибина на која се промовираа дел од решенијата од проектот Рестарт ЗА Македонија, во организација […]

СИЛЈАНОВСКА не се разбира, но еве што коментира

„Европската унија сама себеси се перцепира како единство на различности. Одеднаш, сега, се покажува дека членки на ЕУ промовираат еден чуден ЕУ-однос, ние и вие. Многу пати сум го цитирала […]

Скандал: Заев „ич не го интересирало колку Македонци има“

Повеќе од скандалозен настап на партиска трибина на СДСМ од премиерот Заев во Дебар. Во обид да го објасни неговото „пропаднато општество за сите“, премиерот Заев изјави дека „ич не […]