(Видео) ЛОШИ ВЕСТИ за Русија, американско оружје во Украина

Советникот на украинскиот претседател Михајло Подољак денеска го поздрави пристигнувањето на оружјето од САД и нивните сојузници. Тие претходно ветија дека ќе испратат уште тешко оружје во Киев, по разговорите […]