ЗАБЕГАНО: ПсихоПУТИН апси во Москва за невидливи транспаренти

Очајот и лудилото на тоталитаризмот на психо Путин ги надмина сите до сега регистрирани во светската историја. Пореметениот диктарот од Кремељ нареди апсење во центарот на Москва на граѓани кои […]