Опасниот „Делта“ сој не ги плаши властите …

По денешниот утрински состанок на членовите на Комисијата за заразни болести ,Македонија останува без засилени рестриктивни мерки . Делта-мутацијата полека го вклучува алармот насекаде низ светот, но епидемиолошка состојба кај […]