MEГА CKAНДAЛ: Бoлницaтa во Тeтoво нeмaлa тexнички пpиeм

Модуларната болница во Тeтoво е пуштена во употреба без технички прием. Сите модуларни болници низ земјава се изградени врз однос на посебен закон според кој обврска за технички преглед на […]