KИPИЛ ПETKOВ oдбива да влeзе вo вилaта нa Бojко Бopисов

Кирил Петков, новиот бугарски премиер не прифаќа да се смести со семејството во владината резицендија позната како Вила Бојана, каде што живееше и работеше Бојко Борисов. Тој ќе остане да […]