Македонија на Олимписки игри !

Дејан Георгиевски со победа над актуелниот олимписки шампион Радик Исаев од Азербејџан резултат 13:6 обезбеди историска олимписка норма. Денес Дарко Костовски објави: “Денеска е ден на Македонското знаме! Почитувани, со […]