МАНИЈАК влегол во стан на скопјанка, таа „задоволна“ го демантира МВР

Министерството за внатрешни работи попладнево информираше дека скопјанка пријавила едно лице за недолично однесување (самозадоволување) на територија на општина Аеродром. Веднаш по објавата на веста до редакцијата на Скопје Инфо стигна […]