СКАНДАЛ: Српските попови на Цетиње за српска војска на Косово

Скандалозна атмосфера во Црна Гора и историската престолнина Цетиње. Додека надвор полицијата го тепа народот кој мирно протестира, со употреба на солзавец, внатре во Цетинскиот Манастир се случуваат скандали. Дел […]