Средношколски глас :Не задушувате со партија , ни ја ”убивате” желбата да бидеме подобри ученици

На 29 мај 2021 година, Сојузот го одржа своето тринаесетто Генерално собрание, односно Втор конгрес на Сојузот на средношколци. На изборите, Лука Павиќевиќ ја доби поддршката на 69% од присутните, […]