МОРНИЧАВИ СЦЕНИ од УЖАСНАТА НЕСРЕЌА оставија многумина без зборови (ВИДЕО)

Јапонскиот возач Мицунори Такабоши доживеа тешка несреќа за време на една трка во неговата земја. Несреќниот Такабоши возеше 290 километри на час во потера по Јухим Секигучи на патеката Фуџи, […]