Новата „девојка“ на Грашо откри каков е нивниот однос

Во медиумите одекна дека една од најомилените музички двојки, Петар Грашо и Данијела Мартиновиќ ја раскинале својата емотивна врска по 24 години заеднички живот. Само неколку дена подоцна словенечките медиуми […]