ТОП ВЕСТ: ЛЕВИЦА се распаѓа на две партии

Левица се дели на две партии, една Левица на Апасиев и втора Социјалистичка Левица на анти Апасиев кадри од партијата? Врие во политичките партии во очи локалните избори 2021 година. […]