ПОВТОРНО ГРАБНАТО ДЕВОЈЧЕ од Гази Баба – СОС Детско село

Маж и жена во текот на вчерашниот ден грабнале девојче од СОС Детсткото село на подрачјето на Гази Баба. Според информациите од полицијата, девојчето имало здравствени проблеми и било грабнато […]