ВЕСТИ ЗА РАНОБУДНИ: Еве колку часа сон се идеални

Седум часа сон секоја ноќ се идеални за средовечна возраст и постари луѓе, посочува неодамнешно истражување. Студијата на речиси 500.000 возрасни на возраст меѓу 38 и 73 години покажа дека […]