ТАЈНАТА на Македонците е откриена, еве зошто сите ги шупчат

Мистика е како се случуват такви злостори врз Македонците, а тие никогаш не реагираат и со се’ се помируваат. Покачување на струја, парно, инфлација, намалени плати, промена на име, грабеж… […]