ЗЕЛЕНСКИ тера мајтап со политичарите и бизнисмените кои избегаа од Украина

Украинскиот претседател Володимир Зеленски денеска ги повика државните службеници, политичарите и бизнисмените кои неодамна ја напуштија земјата да се вратат во Украина во рок од 24 часа за да покажат […]

СКАНДАЛ: Режимот на Грујо вода да им носи!

На денешната владина седница на демек демократската влада на Заев, биле разгледувани предлози како да се малтретираат и заплашуваат административци, особено пред локалните избори. Еден од предлозите бил преку видеонадзор […]