ОПАСНИ КОАЛИЦИИ на Блиски Исток, во опасност американските сојузници

Одлуката на турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган да започне процес за нормализација на односите со Дамаск ги растревожи САД и нивните сојузници Курдите во Сирија како и опозицијата бидејќи се […]

ПОЕНТА НА ДЕНОТ со легендата за Македонците и Сиријците

ПОЕНТА НА ДЕНОТ ЛЕГЕНДАТА зборува за едни Македонци, кои не знаеле што сакаат… До тој степен биле изгубени, што веќе самите себе не можеле да се препознаат. ЛЕГЕНДАТА продолжува со […]